L’assemblea

 

Assemblea Candidatura Rupturista (1)

Més de la meitat de l’assemblea de Capgirem Vic ja són persones que no formaven part ni de la CUP ni de Procés Constituent. Capgirem Vic ofereix un espai de trobada, de debat i construcció, on tots hi tenim exactament el mateix pes, la mateixa importància. Es pretén continuar la molta feina feta per la CUP a l’Ajuntament des de l’any 2007. Tanmateix, som molt més que la pròpia CUP. I molt més, també, que la suma d’aquesta amb Procés. Som el resultat d’una suma multiplicadora. Més de la meitat de l’assemblea són persones provinents de diversos àmbits, des de l’ecologisme a la lluita contra el racisme, passant per l’educació, el sindicalisme de base, i el feminisme, que no formaven part de cap d’aquests col·lectius.

Aquí ho fem tot entre totes. I aquesta és la nostra força. Entre totes estem construint una candidatura política i democràticament radical. Evidentment, no tot són flors i violes. Aprenem constantment. Uns dels altres, els altres dels uns.