L’assemblea

 

Assemblea Candidatura Rupturista (1)

Aproximadament la meitat de l’assemblea de Capgirem Vic ja són persones que no formen part de la CUP. Capgirem Vic ofereix un espai de trobada, de debat i construcció, on tots hi tenim exactament el mateix pes, la mateixa importància. Es pretén continuar la molta feina feta per la CUP a l’Ajuntament des de l’any 2007. Tanmateix, som molt més que la pròpia CUP. Som el resultat d’una suma multiplicadora. La major part de l’assemblea són persones provinents de diversos àmbits, des de l’ecologisme a la lluita contra el racisme, passant per l’educació, el sindicalisme de base, i el feminisme.

Aquí ho fem tot entre totes. I aquesta és la nostra força. Entre totes estem construint contínuament una candidatura política i democràticament radical. Evidentment, no tot són flors i violes. Aprenem constantment. Uns dels altres, els altres dels uns.