Capgirem Vic davant l’acte d’aquest diumenge a favor del ‘Sí’

Capgirem Vic ha acceptat la invitació que li ha fet aribar l’Ajuntament de Vic, en nom de l’ANC, d’ocupar les butaques reservades per protocol a regidors del consistori en l’acte en favor del ‘Sí’ al referèndum que es fa aquest vespre al Teatre Atlàntida. Ho fa a diferència del que fa habitualment, que des de Capgirem Vic es renuncia a ocupar unes butaques reservades, ja que es considera que la condició de regidor no ha de donar cap privilegi respecte la resta de ciutadania.

Aquesta vegada, però, l’assemblea de Capgirem Vic ha considerat que per les característiques de l’acte, desobedient i en defensa del Sí al referèndum, de l’autodeterminació i dels drets democràtics i llibertats, s’hi havia de donar el màxim de suport possible, si calia amb la presència a primera fila dels seus càrrecs electes a l’Ajuntament. Aquests, però, aniran acompanyats a l’acte d’avui de quatre persones representants dels moviments socials i de  l’Esquerra Independentista de la ciutat, ja que aquests són qui realment ens representen i els regidors són només les persones en qui es delega la representació institucional davant l’Ajuntament.

L’acte, organitzat per l’ANC de Vic es fa a 2/4 de 9 del vespre a la sala Ramon Montanyà de l’Atlàntida i comptarà amb la participació de Jordi Sànchez, Marta Rovira, Joan Coma Roura i Marta Pascal. També hi farà una actuació la Coral Canigó. Animem a totes les veïnes i veïns de Vic a assistir a l’acte, així com a tots aquells que durant la setmana es faran en favor del referèndum i del ‘Sí’ a la independència.

acte anc