Acte amb els cinc candidats de Vic de la llista de la CUP-CC

Aquest dimarts la CUP-CC fa un acte de campanya al centre cívic Can Pau Raba de Vic. I davant una situació excepcional com són les eleccions del 21-D imposades per l’Estat espanyol, la CUP també busca formats que s’aparten dels habituals. Així, aquest dimarts les cinc persones de l’assemblea local de Vic de la CUP i Capgirem Vic que formen part de la candidatura de la CUP-CC debatran i explicaran el projecte de la formació en defensa dels drets socials, la República i l’assemblea constituent. Ho faran en un format d’assemblea oberta i debatent amb tothom qui vulgui participar-hi. Les cinc persones de l’assemblea local de Vic de la CUP i Capgirem Vic que van a la llista són Asun Martínez, Montse Castañé, Pere Freixa, Carla Dinarès i Joan Coma Roura.

CONVOCATÒRIA

Dimarts, 12 de desembre, 19.30h

Centre Cívic Can Pau Raba (Raval Cortines, 24, Vic)

Assemblea oberta sobre els punts del programa electoral de la CUP-CC, conduïda pels membres de la llista: Asun Martínez, Montse Castañé, Pere Freixa, Carla Dinarès i Joan Coma Roura.

acte dimarts cup vic