Maria Sirvent, Asun Martínez, Katia Juncks i Sara Blázquez a l’acte central de la CUP-CC a Osona

CUP Vic

La CUP-CC fa aquest dilluns dia 18 a Vic el seu acte central de campanya a Osona. Serà a les 8 del vespre a l’Espai ETC, amb la participació de Maria Sirvent, regidora de la CUP de Terrassa i número 2 de la llista de Barcelona; Asun Martínez, candidat osonenca i número 12 de la llista, i Katia Juncks i Sara Blázquez, regidores de Capgirem Vic. L’acte, protagonitzat exclusivament per dones, també comptarà amb una actuació musical i poètica del grup Versaleta.

La CUP-CC ha fet actes de presentació del seu programa rupturista i en defensa dels drets socials, la República i l’assemblea constituent en diversos municipis d’Osona. A Vic, en concret, en va fer un dimarts passat en format assemblea oberta amb la participació de les cinc persones de l’assemblea de Vic de la CUP i de Capgirem Vic que van a la llista de les eleccions del 21-D. També hi ha hagut presència activa als diferents mercats del dimarts, dissabte i diumenge, debatent el programa i els posicionaments de la CUP-CC davant aquestes eleccions amb tothom qui se’ls ha adreçat.