L’assemblea de Capgirem Vic aprova presentar-se a les eleccions municipals de 2019

Assemblea Capgirem 2

L’assemblea de Capgirem Vic ha aprovat aquest dissabte 26 de maig tornar-se a presentar a les eleccions municipals que es faran d’aquí a un any, el maig de 2019. Ho farà amb una fórmula similar amb la que ja ho va fer el 2015, quan Capgirem Vic va ser la confluència de les assemblees locals de la CUP, el Procés Constituent i diverses persones d’esquerres de la ciutat. En aquelles eleccions es va passar de les dues persones regidores que havia tingut la CUP entre 2007 i 2015, a quatre, en els millors resultats de la història de l’esquerra independentista i rupturista de la ciutat.

L’assemblea d’aquest dissabte, que s’ha fet durant tot el dia al Centre Cívic Can Pau Raba, també ha aprovat obrir un procés de diàleg amb diferents sectors de la ciutat partidaris de la ruptura, a l’estil del que també es va fer el 2015, quan es va ampliar la base a través d’una assemblea oberta d’esquerres que ha anat funcionant durant tota la legislatura. Capgirem Vic es presentarà a les eleccions municipals de 2019 amb l’objectiu de tenir suficient força per provocar un canvi en el govern de la ciutat i fer fora la dreta de l’Ajuntament a partir d’un plantejament rupturista i d’esquerres.