Capgirem Vic convoca una reunió sobre l’antena del carrer Sant Fidel

L'antena del carrer Sant Fidel. Foto: Josep M. Montaner / Osona.com
L’antena del carrer Sant Fidel. Foto: Josep M. Montaner / Osona.com

Capgirem Vic ha fet arribar aquest dijous al matí un correu a l’Associació d’Afectats per l’Antena del carrer Sant Fidel, a l’alcaldessa Anna Erra i als portaveus dels grups municipals democràtics de l’Ajuntament de Vic convocant-los a una reunió el dimecres 20 de juny per tractar el tema de l’antena.

A través d’aquesta nota, i en pro de la transparència que hauria de regir totes les relacions entre els grups municipals de la ciutat, fem públic el contingut del correu que se’ls ha fet arribar. És el següent:

“Aquest correu va dirigit a l’Associació d’Afectats per l’Antena del carrer Sant Fidel de Vic, a l’Alcaldessa Anna Erra i als portaveus dels grups municipals que conformen l’actual govern de la ciutat i/o li donen suport, així com també al portaveu d’ERC com a, juntament amb nosaltres, grup de l’oposició.

El motiu d’aquest correu és convocar-vos a totes vosaltres a una reunió per analitzar i avaluar la situació de l’Antena del Carrer Sant Fidel i el compliment de la moció aprovada per unanimitat el passat 3 de febrer de 2016. Proposem fer aquesta reunió el dimecres 20 de juny a les 19h. a Can Pau Raba. Ja hem reservat un espai.

Totes vosaltres sabeu que com a grup municipal de l’assemblea de CAPGIREM nosaltres no participem en cap reunió on s’hi convoqui a l’extrema dreta feixista que, malauradament, tenim representada a l’Ajuntament de la ciutat mitjançant Plataforma Vigatana. Aquest és el motiu pel qual nosaltres no hem participat en les reunions que heu tingut. Tanmateix, tenim molt interès en poder analitzar conjuntament la situació. Com que fins ara no s’ha donat cap espai conjunt on l’extrema dreta feixista no hi fos convocada, prenem la iniciativa per generar-lo mitjançant aquest convocatòria i la reunió que volem celebrar amb totes vosaltres.

Com hem dit en diferents declaracions públiques i privades nosaltres, com a grup de l’oposició, no disposem dels recursos tècnics necessaris per poder determinar quin és el procediment de selecció de llocs alternatius que cal seguir en el procés de desmantellament de l’Antena. Tal com també hem dit pública i privadament, considerem que aquesta tasca i responsabilitat recau, per recursos tècnics i obligacions, al Govern de la ciutat. Tanmateix, en la reunió ens agradaria poder analitzar conjuntament la manca de sobirania municipal i imposició de la voluntat de les multinacionals per sobre del bé de la ciutat que es visualitza, al nostre entendre, amb el no desmantellament de l’Antena més de dos anys després d’haver-se aprovat la moció per unanimitat. En aquest sentit, considerem necessari tractar de trobar maneres per fer front a aquesta situació.”