Capgirem Vic informa el veïnat del carrer Virrei Avilés dels costos i gestions reals derivats del canvi de nom del carrer

Aquest dimecres s’ha repartit un full informatiu de CAPGIREM VIC entre el veïnat del carrer Virrei Avilés. En el full s’informa de la realitat sobre la proposta del canvi de nom del carrer pel de carrer 1 d’Octubre (o si s’escau, carrer Primer d’Octubre). La informació, que es reprodueix en aquesta mateixa pàgina, es remet als informes respectius de la tresoreria i de la secretaria municipals que venen a desmentir les tesis alarmistes que s’han fet córrer interessadament des de l’equip de govern i que s’insinuen en el full de votació de la consulta que ha obert l’Ajuntament sobre el canvi de nom del carrer. Tesis alarmistes sobre la despesa  i gestions que representarien per al veïnat el canvi de nom del carrer.

El full informatiu que s’ha repartit aquest dimecres és el següent:

Carta-Veïnat-Virrei-Aviles-1

Carta-Veïnat-Virrei-Aviles-2

En els següents enllaços es poden consultar els originals dels documents als quals es fa referència en el full informatiu:

En aquest comunicat publicat dilluns hi ha el posicionament de Capgirem Vic sobre la consulta esbiaixada que proposa l’equip de govern.

Capgirem Vic continuarà amatent a les estratègies de l’equip de govern d’alarmar al veïnat amb el fi d’evitar que finalment el carrer Virrei Avilés pugui acabar tenint el nom d’1 d’Octubre, en record de la jornada de resistència popular amb motiu de l’últim referèndum d’autodeterminació de Catalunya.