Que tot Déu pagui l’IBI. Les propietats de l’Església amb negocis han de pagar l’IBI com tothom

Que tot déu pagui l'IBI

Les quatre regidores de Capgirem Vic han participat aquest dijous en el seguici de la Festa Major de Vic. Ho han fet com cada any per afegir-se a una festa on la cultura popular hi té un component molt important, tot i estar en desacord amb el paper que s’hi dona al bisbe i l’Església en general en el mateix. A més, en la línia dels últims anys ho han fet portant una samarreta reivindicativa. Aquest any feia referència al fet que encara ara l’Ajuntament eximeix algunes propietats del bisbat i altres empreses i entitats de pagar l’IBI. En concret, en propietats on s’hi estan duent a terme negocis privats i que, en conseqüència, haurien de tributar com qualsevol altra propietat immobiliària. Durant l’acte d’aquest dijous altres membres de l’assemblea de Capgirem Vic també han repartit una octaveta on s’explicava el sentit de l’acció i de la samarreta que duien les quatre regidores.

Aquesta és l’octaveta que s’ha repartit, on s’aprofundeix en l’exempció de l’IBI per part de l’Ajuntament a l’Església vigatana:

Que tot déu pagui l'IBI

 

Que tot déu pagui l'IBI