Pas al costat dels càrrecs electes i dels primers llocs de la llista electoral de Capgirem Vic en actes unitaris organitzats per les entitats sobiranistes

Des de Capgirem Vic volem posar de manifest que les picabaralles partidistes per guanyar protagonisme en actes unitaris organitzats per les entitats civils i polítiques no beneficien al conjunt de l’independentisme, ni al missatge que es vol transmetre.

Per aquest motiu, a excepció de petició expressa de les entitats, els càrrecs electes de Capgirem Vic i les persones que ocuparan els primers llocs de la llista electoral, de la mateixa manera que es porta a terme a la majoria de pobles i ciutats del país, no participaran com a cares visibles en els actes públics unitaris per tal de cedir tot el protagonisme a les entitats convocants.

Per evitar entrar en discussions estèrils sobre quotes partidistes en els parlaments d’aquests actes públics i pel bé del conjunt de l’independentisme, demanem als càrrecs electes i primers candidats de la resta de partits independentistes de la ciutat, que s’abstinguin de protagonitzar els actes unitaris organitzats per la societat civil.