Taula rodona sobre habitatge de Capgirem Vic, Arran i Endavant

Capgirem Vic, Arran Vic i Endavant organitzen aquest dijous una taula rodona sobre habitatge. La taula rodona, que es farà al centre cívic de Santa Anna, començarà a les 7 del vespre amb una intervenció d’Arran Vic que explicarà la seva campanya sobre habitatge i emancipació juvenil. Tot seguit intervindrà Lluc Gayà, membre de l’executiva nacional d’Endavant Osan, que a la seva vegada presentarà la campanya «És de mínims». Continuarà Maira Costa, cap de llista de la CUP de Manlleu i activista pel dret a l’habitatge, que farà una reflexió sobre les polítiques d’habitatge en l’àmbit municipal. Tot seguit serà el torn de Carla Dinarès, número 3 de la llista de Capgirem Vic i arquitecta, que presentarà les propostes que fa Capgirem en matèria d’habitatge. Tancarà l’acte Mar Miralles, sòcia de la cooperativa d’habitatge Sostre Cívic, que parlarà sobre el model d’habitatge en cessió d’ús.

Per a més informació sobre les propostes de Capgirem Vic en matèria d’habitatge podeu llegir la reflexió sobre segregació residencial que fa aquest dimarts a Osona.com Eudald Martínez, número 8 de la llista de Capgirem.

capgirem cartell acte habitatge