Montse Venturós, Joan Coma Roura i David Fernàndez a l’acte central de campanya de Capgirem Vic

Cartell acte central Capgirem Vic

  • L’acte es fa aquest dimarts a 2/4 de 9 del vespre a l’Orfeó Vigatà
  • També hi haurà una intervenció d’Anna Gabriel des de Ginebra i d’altres de membres de l’assemblea de Capgirem Vic
L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, i el periodista i activista social i exdiputat de la CUP, David Fernàndez, acompanyaran al candidat de Capgirem Vic a l’alcaldia de Vic, Joan Coma Roura, en l’acte central de campanya que es fa aquest dimarts 21 de maig a 2/4 de 9 del vespre a l’Orfeó Vigatà.
En l’acte també hi haurà una intervenció des de Ginebra d’Anna Gabriel, a més d’altres de persones que participen en l’assemblea de Capgirem Vic i que formen part de la candidatura de la formació anticapitalista a les eleccions municipals de diumenge: Katia Juncks, Marc Barnolas, Asun Martínez i Sara Blázquez. Totes elles faran un balanç de la feina feta a l’Ajuntament i al carrer, i exposaran els punts principals del programa amb què Capgirem Vic es presenta a unes eleccions que han de permetre acabar amb 40 anys de govern de dretes a la ciutat.
La part musical la hi posaran Jordi Casadesús, que també forma part de la llista, i Ferran Orriols. Godai Garcia amenitzarà l’acte amb el seu bon humor habitual. Tot plegat amanit amb algunes altres sorpreses que es donaran a conèixer durant l’acte.
L’obertura de portes està prevista a partir de les 8 del vespre, i hi haurà servei de bar per a qui ho desitgi.