Capgirem Vic reduirà l’activitat institucional i prioritzarà la partipació en les mobilitzacions

Davant el context d’excepcionalitat política i la forta repressió que està exercint l’Estat espanyol amb la complicitat de l’actual govern de la Generalitat vers el moviment autodeterminista i independentista, l’assemblea de CAPGIREM VIC considera que no pot continuar la seva activitat institucional com si no passés res.

En aquest sentit, durant aquesta setmana les regidores del grup municipal de CAPGIREM VIC, així com totes les persones vinculades a l’assemblea, continuaran prioritzant la participació a les mobilitzacions en defensa dels drets més elementals i en solidaritat amb les persones mutilades i segrestades per les forces policials. Així, reduirem la nostra activitat institucional a la mínima expressió: no assistirem a reunions que no tinguin per objectiu treballar per una sortida democràtica a l’actual situació que patim. L’assistència a comissions (en cas d’assistir-hi, en funció de les mobilitzacions) i als plens d’aquesta setmana es farà per destinar les indemnitzacions que percebem íntegrament a la solidaritat antirepressiva.

Per últim, quan no estiguem participant de mobilitzacions, prioritzarem les cures de les nostres militants i de les de la resta del moviment popular que s’ha aixecat dempeus per fer front a l’ofensiva antidemocràtica de l’Estat espanyol.

Emplacem la resta de regidores i grups municipals a prendre les mesures que considerin oportunes per no normalitzar la greu situació que estem patint.

L’assemblea avaluarem la continuïtat i efectivitat d’aquestes mesures setmanalment.